slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch STEGT SILD Syltede rødløg – Peberrod – Purløgsmayonnaise – Purløg Serveret på smørristet rugbrød ÆG OG REJER Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmelavet remoulade – Citron - Dild Tilvalg af Tatar 75,- SPRØDSTEGT SVINEBRYST Paneret svinebryst – Sennepskorn – Syltede gule beder Kruspersille - Kruspersille HØNSESALAT Hønsesalat – Hjemmerøget bacon – Bladselleri Syltede bøgehatte - Ærteskud Smørrebrød KARRYSILD 115,- Dansk øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Æble - Dild Serveret på smørristet rugbrød STEGT SILD 125,- Syltede rødløg – Peberrod - Purløgsmayonnaise – Purløg Serveret på smørristet rugbrød ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild Serveret på smørristet rugbrød KARTOFFEL 135,- Brunet smør – Hasselnødder – Bacon - Løgmayonnaise – Efterglød - Brøndkarse Serveret på smørristet rugbrød HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud ROASTBEEF 145,- Sprøde løg – Hjemmelavet remoulade - Syltede agurker – Rødløg - Peberrod - Brøndkarse TATAR 145,- Ramsløgsmayonnaise – Radiser - Grillede grønne asparges – Sprød rug SPRØDSTEGT SVINEBRYST 135,- Paneret svinebryst – Sennepskorn - Syltede gule beder – Kruspersille -Kruspersillemayonnaise Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee