slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch Pebermakrel Røget pebermakrel - Estragonmayonnaise - Bagte tomater - Radiser ÆG OG REJER Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmelavet remoulade – Citron - Dild Tilvalg af Tatar 75,- Frikadelle Stuvede porre - Svampe - Syltede perleløg - sennepskorn "Fuglekvidder" Skinke - Purløgsmayonnaise - Syltede rødløg - Purløg Smørrebrød KARRYSILD 115,- Dansk øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Æble - Dild PEBERMAKREL125,- Røget pebermakrel - Estragonmayonnaise Bagte tomater - Radiser ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild KARTOFFEL 135,- Hjemmelavet røgost – Ærtekompot Mynte – Syltede skalotteløg Serveret på smørristet rugbrød HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud ”FUGLEKVIDDER” 145,- Skinke – Purløgsmayonnaise Syltede rødløg – Purløg TATAR 145,- Ramsløgsmayonnaise – Radiser - Grillede grønne asparges – Sprød rug FRIKADELLE 135,- Stuvede porre – Svampe Syltede perleløg - Sennepskorn Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee