slagterens JULEfrokostmenu 345,-
Skal bestilles af hele bordet
frokost på fleisch
FLEISCH JULESILD
Allehåndesild – Creme fraiche – Pigeon æble Granatæble – Skalotteløg – Kapersbær - Kørvel
GRAVAD LAKS
Gravad laks - Rævesauce – Dild Serveret på ristet rugbrød
SPRØDSTEGT FISKEFILET
Hjemmelavet remoulade – Citron - Dild
Tilvalg af Tatar 75,-
RIBBENSTEG
Ribbensteg - Rødkål – Syltede agurker Svesker - Kørvel
Grønkål – Valnøddevinaigrette
ANDEBRYST
Andebryst - Andelevermousse – Syltede rødbeder - Valnødder
Grønkål – Valnøddevinaigrette
Smørrebrød
KARRYSILD 115,-
Karrysild - Danske øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Æble - Dild
FLEISCH JULESILD 125,-
Allehåndesild – Creme fraiche Pigeon æble - Granatæble – Skalotteløg Kapersbær - Kørvel
GRAVAD LAKS 135,-
Gravad laks - Rævesauce – Dild Serveret på ristet rugbrød
ÆG OG REJER 145,-
Danske øko æg - Håndpillede rejer Mayonnaise – Karse (Tilføj 15 g Baerii Caviar for plus 175,-)
SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,-
Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild
Citron – Dild(Tilføj 15 g Baerii Caviar for plus 175,-)
SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,-
Håndpillede rejer – Mayonnaise
Citron – Dild(Tilføj 15 g Baerii Caviar for plus 175,-)
HØNSESALAT 125,-
Hønsesalat - Hjemmerøget bacon Bladselleri Syltede bøgehatte Ærteskud
RIBBENSTEG 145,-
Ribbensteg - Rødkål – Syltede agurker Svesker - Kørvel
Kapers – Cornichoner – Rødløg Peberrod – Æggeblomme
TATAR 155,-
Tatar på friskhakket Jersey inderlår rørt med cognac & tabasco.
Kapers – Cornichoner – Rødløg Peberrod – Æggeblomme
ANDEBRYST 145,-
Andebryst – Andelevermousse – Syltede rødbeder – Valnødder – Grønkål - Valnøddevinaigrette
Dessert
CAMEMBERT FRIT 115,-
Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød
GAMMEL OST 95,-
Sky – Rødløg - Karse
RIS A LA MANDE 95,-
Klassisk Ris a la mande Ristede mandelsplitter – Kirsebærsauce
CRÉME BRULEÉ 85,-
Klassisk Vanilje Créme brulee