slagterens julefrokostmenu 345,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch FLEISCH JULESILD Creme fraiche – Pigeon æble - Granatæble – Skalotteløg – Kapersbær - Kørvel GRAVAD LAKS Gravad laks - Rævesauce – Dild - Serveret på ristet rugbrød SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmerørt remoulade - Citron - Dild TILVALG AF TATAR + 75,- Tatar af friskhakket Okseinderlår. Kapers – Cornichoner - Rødløg – Peberrod - Æggeblomme RIBBENSTEG Ribbensteg - Rødkål - Syltede agurker - Svesker SLAGTERENS JULELEVERPOSTEJ Lun leverpostej – Hjemmesyltede rødbeder - Svampe – Hjemmerøget bacon Smørrebrød FLEISCH JULESILD 125,- Creme fraiche – Pigeon æbler - Kørvel - Kapersbær – Granatæble - Skalotteløg KARRYSILD 115,- Dansk øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Dild - Æble GRAVAD LAKS 145,- Gravad laks - Rævesauce – Dild - Serveret på ristet rugbrød ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Mayonnaise – Karse SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud RIBBENESTEG 155,- Ribbensteg - Rødkål - Syltede agurker - Svesker FLEISCH JULELEVERPOSTEJ 135,- Lun leverpostej – Hjemmerøget bacon - Svampe – Hjemmesyltede rødbeder TATAR 145,- Tatar af friskhakket okseinderlår - Kapers – Cornichoner - Rødløg - Peberrod - Æggeblomme KALV 145,- Kæbe – Sprængt bryst – Syltet græskar - Grønkål - Rapsoliemayo - Sennepskorn Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse RISALAMANDE 95,- Ristede mandelsplitter – Kirsebærsauce CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee TIRAMISU 85,- Espresso – Ladyfingers – Blåbær - Chokolade - Kakao