slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch KARRYSILD Dansk øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg - Æble - Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmerørt remoulade - Citron - Dild ROASTBEEF Hjemmerørt remoulade – Peberrod – Syltede agurker Rødløg – Friteret løg - Brøndkarse HØNSESALAT Hønsesalat – Hjemmerøget bacon – Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud LUN RIBBENSTEG Rød spidskål – Æble – Granatæble - Valnødder – Grov sennepsmayonnaise Tilvalg af Tatar 75,- Smørrebrød KARRYSILD 115,- Dansk øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Æble - Dild SOL OVER GUDHJEM 135,- Røget sild – Rødløg – Purløg Radiser - æggeblomme ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild KARTOFFEL 135,- Hjemmelavet røgost – Ærtekompot Mynte – Syltede skalotteløg Serveret på smørristet rugbrød HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud ROASTBEEF 145,- Hjemmelavet remoulade – Peberrod - Syltede agurker – Rødløg - Friteret løg - Brøndkarse TATAR 145,- Tatar af friskhakket okseinderlår - Bagt tomat – Chips af nye kartofler Kapers - Peberrodsmayonnaise LUN RIBBENSTEG 145,- Rød spidskål – Æble – Granatæble - Valnødder – Grov sennepsmayonnaise Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee