slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch MARINERET SILD Marineret sild – Nye rødbeder - Æble - Creme fraiche - Dild SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET Hjemmerørt remoulade - Citron - Dild ROASTBEEF Hjemmerørt remoulade – Peberrod – Syltede agurker Rødløg – Friteret løg - Brøndkarse HØNSESALAT Hønsesalat – Hjemmerøget bacon – Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud SCHNITZEL Perlehøne – Kantareller – Majs - Madagascarpeber – Salvie Tilvalg af Tatar 75,- Smørrebrød MARINERET SILD 115,- Marineret sild – Nye rødbeder - Æble - Creme fraiche - Dild STEGT SILD 135,- Stegt sild – Selleri – Blegselleri - Granatæble - Sennepsmayonnaise ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Aspargesmayonnaise – Karse SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT RØDSPÆTTEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild TOMAT & GEDEOST 135,- Grillet tomat - Frisk tomat - Frisk gedeost - Sherryeddike - Mandler - Nye rødløg - Koriander HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud ROASTBEEF 145,- Hjemmelavet remoulade – Peberrod - Syltede agurker – Rødløg - Friteret løg - Brøndkarse Serveret på smørristet rugbrød TATAR 145,- Tatar af friskhakket okseinderlår - Solbær - Marv - Creme fraiche - Rød mangol Serveret på smørristet rugbrød SCHNITZEL 155,- Perlehøne – Kantareller – Majs - Madagascarpeber - Salvie Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee