slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch RUTHS KRYDDERSILD Kryddersild – Bacon/løgkompot – Kartoffel Chips – Purløgsmayo – Purløg ÆG OG REJER Danske øko æg - Håndpillede rejer Mayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmelavet remoulade – Citron - Dild Tilvalg af Tatar 75,- ROASTBEEF Sprøde løg – Bearnaisesmør – Rystede tyttebær Grillede syltede agurker - Brøndkarse HØNSESALAT Hønsesalat – Hjemmerøget bacon – Bladselleri Syltede bøgehatte - Ærteskud Smørrebrød RUTHS KRYDDERSILD 125,- Kryddersild – Bacon/løgkompot Kartoffel - Chips Purløgsmayonnaise - Purløg ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer - Mayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise - Citron – Dild Serveret på smørristet rugbrød aspargeskartoffel 125,- Grillet hjertesalat - Syltede perleløg - Trøffelmayo - Pecorino Serveret på smørristet rugbrød HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon - Bladselleri - Syltede bøgehatte - Ærteskud ROASTBEEF 145,- Sprøde løg – Bearnaisesmør – Rystede tyttebær – Grillede syltede agurker - Brøndkarse Rødløg - Kapers - Cornichoner - Peberrod - Æggeblomme - Tabasco TATAR 155,- Tatar på friskhakket Jersey inderlår. Rødløg - Kapers - Cornichoner - Peberrod - Æggeblomme - Tabasco Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CITRONTÆRTE 95,- Citrontærte – Italiensk marengs