slagterens frokostmenu 325,- Skal bestilles af hele bordet frokost på fleisch RUTHS KRYDDERSILD Kryddersild – Bacon/løgkompot – Kartoffel Chips – Purløgsmayo – Purløg ÆG & REJER Danske øko æg – Håndpillede rejer Mayonnaise - Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET Hjemmelavet remoulade – Citron - Dild Tilvalg af Tatar 75,- ROASTBEEF Sprøde løg – Bearnaisesmør – Rystede tyttebær Grillede syltede agurker - Brøndkarse HØNSESALAT Hønsesalat – Hjemmerøget bacon – Bladselleri Syltede bøgehatte - Ærteskud Smørrebrød KARRYSILD 115,- Karrysild - Danske øko æg – Friteret kapers - Skalotteløg – Æble - Dild RUTHS KRYDDERSILD 125,- Kryddersild – Bacon/løgkompot Kartoffel - Chips Purløgsmayonnaise - Purløg ÆG OG REJER 145,- Danske øko æg - Håndpillede rejer Mayonnaise – Karse SPRØDSTEGT FISKEFILET 135,- Hjemmelavet remoulade - Citron – Dild Citron – Dild SPRØDSTEGT FISKEFILET 165,- Håndpillede rejer – Mayonnaise Citron – Dild HØNSESALAT 125,- Hønsesalat - Hjemmerøget bacon Bladselleri Syltede bøgehatte Ærteskud ROASTBEEF 145,- Sprøde løg – Bearnaisesmør – Rystede tyttebær – Grillede syltede agurker Brøndkarse Bagte tomater – Estragonmayonnaise Boghvedekerner – Frisk estragon TATAR 155,- Tatar på friskhakket Jersey inderlår rørt med cognac. Bagte tomater – Estragonmayonnaise Boghvedekerner – Frisk estragon Dessert CAMEMBERT FRIT 115,- Friteret camembert – Solbærmarmelade Smørristet brød GAMMEL OST 95,- Sky – Rødløg - Karse CITRONTÆRTE 95,- Citrontærte – Italiensk marengs CRÉME BRULEÉ 85,- Klassisk Vanilje Créme brulee