AFTEN på fleisch

Fleisch slagtermenu 465,-

5 retter

Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-

Skal bestilles af hele bordet

FORRETTER

TATAR

Friskhakket Jersey inderlår  
Bagte tomater – Kapers – Chips - Estragonmayonnaise – Frisk estragon

BRANDADE

Torsk – Bladselleri – Fennikel - Dild
Syrnet fløde – Mynte – Ørredrogn  

SKORZONERROD

Sprød skorzonerrod - Skagenskinke 
Hollandaise – Piment d´espelette  

HOVEDRET (Vælg mellem)

VAGTEL

Kikærtepuré – Gulerødder - Chorizo    Varme krydderier – Skysauce - Oliven

//

Onglet (+ 75,-)

Dansk onglet fra Himmerland    Grillede padrons – Chimichurri   Pommes frites – Sauce bearnaise

DESSERT

BLODAPPELSIN

Vaniljeis – Dulce de leche   Kandiserede valnødder – Rød skovsyre


A LA CARTE