
AFTEN på fleisch
Fleisch slagtermenu 465,-
5 retter
Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-
Skal bestilles af hele bordet
FORRETTER
TATAR
Friskhakket Jersey inderlår
Trøffelmayo - syltede bøgehatte - Blegselleri - pecorino
KEBAB
Vildt - aubergine - mynte - chili
Vagtel
Confiterede vagtellår – Ristede fuglehjerter – Kyllingelevermousse Sprøde salater - Jordskokker Syltede perleløg - Balsamico
HOVEDRET (Vælg mellem)
GRIS
Duroc skaftkotelet - Blomkål - Kapers - Granatæble - Brunet smør - Salvie - Citron
//
Onglet (+ 75,-)
Dansk onglet fra Himmerland
Haricots verts Francaise - Pommes frites – Sauce bearnaise
DESSERT
MAZARIN
Syltede solbær – Mørk chokoladeis Vaniljecreme