AFTEN på fleisch
Fleisch slagtermenu 465,-
5 retter
Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-
Skal bestilles af hele bordet
FORRETTER
TATAR
Friskhakket Jersey inderlår
Bagte tomater – Kapers – Chips - Estragonmayonnaise – Frisk estragon
BRANDADE
Torsk – Bladselleri – Fennikel - Dild
Syrnet fløde – Mynte – Ørredrogn
SKORZONERROD
Sprød skorzonerrod - Skagenskinke
Hollandaise – Piment d´espelette
HOVEDRET (Vælg mellem)
VAGTEL
Kikærtepuré – Gulerødder - Chorizo Varme krydderier – Skysauce - Oliven
//
Onglet (+ 75,-)
Dansk onglet fra Himmerland Grillede padrons – Chimichurri Pommes frites – Sauce bearnaise
DESSERT
BLODAPPELSIN
Vaniljeis – Dulce de leche Kandiserede valnødder – Rød skovsyre