AFTEN på fleisch

Fleisch slagtermenu 465,-

5 retter

Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-

Skal bestilles af hele bordet

FORRETTER

TATAR

Friskhakket Jersey inderlår  
Trøffelmayo - syltede bøgehatte - Blegselleri - pecorino

KEBAB

Vildt - aubergine - mynte - chili  

Vagtel

Confiterede vagtellår – Ristede fuglehjerter – Kyllingelevermousse  Sprøde salater - Jordskokker      Syltede perleløg - Balsamico     

HOVEDRET (Vælg mellem)

GRIS

Duroc skaftkotelet - Blomkål - Kapers - Granatæble - Brunet smør - Salvie - Citron

//

Onglet (+ 75,-)

Dansk onglet fra Himmerland   

Haricots verts Francaise - Pommes frites – Sauce bearnaise

DESSERT

MAZARIN

Syltede solbær – Mørk chokoladeis     Vaniljecreme


A LA CARTE