SELSKABSMENUer
8 personer og derover
Booking: For selskaber fra 8 personer, kontakt os på info@fleisch.dk Mindre selskaber kan booke online.
Fleisch Selskabsmenu 1.
395,-
FORRET
TATAR Friskhakket Jersey okse inderlår Ramsløgsmayonnaise – Radiser Grillede grønne asparges – Sprød rug
HOVEDRET
LAM Lammeskank – Polenta – Oliven Tomat - Sherrysauce - Urter
DESSERT
CREME BRULEÉ Klassisk vanilje Creme brulée
Fleisch Selskabsmenu 2.
495,-
FORRET
HVIDE ASPARGES Hvide asparges – Skagenskinke Hasselnød - Blanquette - Efterglød
HOVEDRET
ONGLET Dansk onglet fra Himmerland Grøn salat – Pommes frites - Sauce bearnaise
( Rib Eye + 150,- )
DESSERT
RABARBER Rabarbersorbet – rabarberkompot Marengs - Fløde
FLEISCH VINMENU + 395,- 1 glas bobler Til velkomst 3 glas vin til Menuen Vand Og Kaffe







