SELSKABSMENUer

8 personer og derover

Booking: For selskaber fra 8 personer, kontakt os på info@fleisch.dk Mindre selskaber kan booke online.

Fleisch Selskabsmenu 1.

395,-

FORRET

TATAR Friskhakket Jersey okse inderlår  Ramsløgsmayonnaise – Radiser  Grillede grønne asparges – Sprød rug      

HOVEDRET

LAM Lammeskank – Polenta – Oliven   Tomat - Sherrysauce - Urter

DESSERT

CREME BRULEÉ Klassisk vanilje Creme brulée

Fleisch Selskabsmenu 2.

495,-

FORRET

HVIDE ASPARGES Hvide asparges – Skagenskinke        Hasselnød - Blanquette - Efterglød

HOVEDRET

ONGLET Dansk onglet fra Himmerland            Grøn salat – Pommes frites - Sauce bearnaise

( Rib Eye + 150,- )

DESSERT

RABARBER Rabarbersorbet – rabarberkompot    Marengs - Fløde

FLEISCH VINMENU + 395,- 1 glas bobler Til velkomst 3 glas vin til Menuen Vand Og Kaffe