AFTEN på fleisch

Fleisch slagtermenu 465,-

5 retter

Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-

Skal bestilles af hele bordet

FORRETTER

TATAR

Friskhakket Jersey inderlår  
Pigeonæble – Granatæble – Skalotteløg           Creme fraiche – Estragon - Kørvel

CEVICHE

Sandart - Syltede rødløg – Chili 
Mango - Sesam – Blegselleri 
Leche de tigre - Koriander

VILDSVIN

Sprød rulle – Rød spidskål – Hoisin
Syltet ingefær – Mynte – Tranebær  

HOVEDRET (Vælg mellem)

AND

Confiteret andelår – Hvidkål - grønkål    Rødbeder - Svesker - Portvinssauce

//

Onglet (+ 75,-)

Syltede græskar – Kastanjer – Grønkål - Rødvinssauce Pommes frites – Sauce bearnaise

DESSERT

KIRSEBÆR

Kirsebærsorbet – Syltede kirsebær           Double cream – Mandel - Marengs


A LA CARTE