AFTEN på fleisch
Fleisch slagtermenu 465,-
5 retter
Inkl. 1 glas bobler, vinmenu, kaffe & vand: 850,-
Skal bestilles af hele bordet
FORRETTER
TATAR
Friskhakket Jersey inderlår
Pigeonæble – Granatæble – Skalotteløg Creme fraiche – Estragon - Kørvel
CEVICHE
Sandart - Syltede rødløg – Chili
Mango - Sesam – Blegselleri
Leche de tigre - Koriander
VILDSVIN
Sprød rulle – Rød spidskål – Hoisin
Syltet ingefær – Mynte – Tranebær
HOVEDRET (Vælg mellem)
AND
Confiteret andelår – Hvidkål - grønkål Rødbeder - Svesker - Portvinssauce
//
Onglet (+ 75,-)
Syltede græskar – Kastanjer – Grønkål - Rødvinssauce Pommes frites – Sauce bearnaise
DESSERT
KIRSEBÆR
Kirsebærsorbet – Syltede kirsebær Double cream – Mandel - Marengs